Van Transportadvocaat naar Transportjurist

Na 18 jaar als jurist bij brancheorganisaties in het wegtransport en 22 jaar in de advocatuur, totaal 40 jaar werkervaring, is nu de tijd aangebroken om kennis en kunde beschikbaar te stellen aan cliënten in een adviserende en begeleidende rol. 

Hans van den Akker, inmiddels oud-transportadvocaat, heeft op 31 december 2020 zijn ‘toga aan de wilgen gehangen’ en gaat nu verder aan de slag als juridisch adviseur transport en logistiek, kortom als de Transportjurist. Meer adviseren en minder procederen is het nieuwe devies. 

De kern van de werkzaamheden van de Transportjurist ligt op het rechtsgebied van het wegvervoerrecht. Daarnaast wordt geadviseerd op het gebied van vastgoedrecht, aanneming van werk, huurrecht, verzekeringsrecht of wegenverkeersrecht.

Gepubliceerd door Mr. H.C. (Hans) van den Akker

transportjurist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: