Nieuwjaarswens 2021

Het jaar 2020 ligt achter ons, waarin enerzijds veel pakketten zijn vervoerd, maar anderzijds veel minder reizigers vervoerd konden worden Gelukkig kon het transport van berichten, beeld, informatie en wat minder van gevoel en emotie dankzij internet als vervangende communicatie en sociaal contact plaatsvinden. Toch verlangt menigeen naar een nieuw en gewenst evenwicht tussen fysiek en virtueel transport. 

Transportjurist wenst u allen een bijzonder gezond, voorspoedig en gelukkig nieuwjaar 2021, met veel meer ‘fysiek transport’ van berichten, beeld, informatie, gevoel en emotie dan in het afgelopen jaar.

Ook in 2021 wijst de Transportjurist u graag de weg in de wereld van vervoer en logistiek!

Gepubliceerd door Mr. H.C. (Hans) van den Akker

transportjurist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: